Suceava şi Bacău, eliminate dramatic din Challenge Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HC Odorhei se întăreşte în perspectiva noului sezon
HC Odorhei se întăreşte în perspectiva noului sezon

Ştiinta Bacău şi Bucovina Suceava au reuşit să câştige meciurile retur din sferturile Cupei Challenge al handbal masculin, dar au ratat calificarea în faza următoare din cauza rezultatelor pe ansamblul ambelor manşe.

Ştiinta Bacău a învins la doar cinci goluri  pe Sporting Lisabona, scor 28-23. În prima manşă din Portugalia, moldovenii pierduseră la şase goluri diferenţă, scor 24-30.

Susţinuţi frenetic de public, băcăuanii au fost aproape să întoarcă rezultatul şi au condus cu 22-12 în minutul 40. În ultimele secvenţe ale meciului, extrema Chike Onyejewke a avut ocazia să aducă golul izbăvitor, dara  comis forţare în atac.

Şi Bucovina Suceava, finalistă în 2009, a fost aproape de a realiza minunea în faţa slovenilor de la Slovan Ljubljana. Echipa antrenată de legendarul Leonard Bibirig a câştigat meciul retur cu 32-25 (16-12), dar diferenţa a fost insuficientă deorece românii pierduseră în prima manşă cu 21-31.

Ultimele patru ediţii ale Cupei Challnge au fost câştigate de formaţiile româneşti : Steaua în 2006 şi UCM Reşiţa între 2007 şi 2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite