Steaua şi Granollers, în căutarea gloriei pierdute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La patru ani de la ultimul succes major pe plan european, mai exact de la câştigarea ediţiei 2005/2006 a Challenge Cup, handbaliştii Stelei au atins „careul de aşi“ al Cupei Cupelor.

Misiunea lor în semifinale nu va fi deloc simplă, chiar dacă adversarul pe care îl vor înfrunta este, teoretic, sub valoarea lui VfL Gummersbach (Germania) şi Reyno de Navarra San Antonio (Spania), celelalte semifinaliste.

Aflată pe locul 8 în liga iberică, Fraikin BM Granollers şi-a consumat perioada de glorie în urmă cu 15 ani, când a câştigat în două rânduri Cupa EHF şi a disputat finala Trofeului Campionilor cu Barcelona. De atunci şi până astăzi ea nu a mai reuşit să se lupte pentru câştigarea unei competiţii continentale, oprindu-se în ultimii ani în sferturile de finală.

Întărită cu trei jucători suedezi, Granollers nu este invincibilă în deplasare, ea asigurându-şi calificarea pe teren propriu. Prima manşă a disputei va avea loc duminică, 25 aprilie, de la ora 18.45, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite