Voina: „Steaua m-a tratat în mod inuman“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voina: „Steaua m-a tratat în mod inuman“
Voina: „Steaua m-a tratat în mod inuman“

Pus pe liber de echipa de handbal după ce s-a accidentat, extrema a apelat la justiţie. „Am câştigat în două instanţe“. Alături de handbalistele Oltchimului, care s-au pregătit zilele trecute la Constanţa, s-a aflat şi Bogdan Voina.

El se antrenează pe cont propriu deşi mai are contract cu Steaua pănă în iunie 2010. Prezenţa lui Voina (30 de ani) alături de campioanele României la handbal, la Constanţa, nu a fost deloc întâmplătoare, el fiind fiul antrenorului Radu Voina şi, totodată, prietenul Narcisei Lecuşanu.

Există însă şi un aspect mai puţin cunoscut, şi anume că handbalistul încearcă să rămână aproape de sportul care îi este atât de drag. Accidentat la ligamentele încrucişate în ianuarie, pe când se afla la lotul ­naţional, operat în Franţa, Bogdan nu mai face parte din lotul Stelei deşi contractul său expiră în iunie 2010.

„E greu să vorbesc despre situaţia mea. Nu credeam că voi ajunge să mă gândesc la retragere. S-a petrecut ceva ­inuman. M-am accidentat, însă asta se poate întâmpla oricărui sportiv.

Motivul real pentru care m-au anunţat că nu mai fac parte din lotul Stelei a fost că tatăl meu, după ce a fost demis de club, i-a dat în judecată pe cei de acolo”, ne-a explicat jucătorul. 

Deranjat de modul cum a fost tratat, Bogdan Voina a dat şi el în judecată clubul Steaua: “Am câştigat procesul în cele două instanţe”. Acum el se pregăteşte pe cont propriu. “Mai mult decât fac în prezent nu cred că se putea. Îmi lipseşte tare mult handbalul. Nu neapărat ritmul de viaţă din acest sport, ci sportul în sine. Eu iubesc handbalul”, a concluzionat internaţionalul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite