Steaua a pus „Cenuşă“ în ochii Reşiţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au câştigat Cupa României graţie paradelor portarului Cenuşă, care a făcut spectacol în partea a doua a meciului cu UCM Reşiţa, echipă învinsă de Steaua cu 29-27.

Cu ameninţarea ratării unui întreg sezon deasupra capului, Steaua a început mai timid finala de la Sibiu şi a reuşit cu dificultate să intre la vestiare cu un rezultat de egalitate pe tabelă, scor 15-15. Şi după revenirea de la cabine, tot Reşiţa a fost echipa care a părut mai curajoasă.

Steliştii au preluat însă conducerea jocului în minutul 43, când Şania a făcut 20-19 cu o boltă spectaculoasă, şi până la final nu au mai cedat. Cenuşă a făcut miracole în poarta grupării din Ghencea, portarul stelist apărând şi mingi care păreau imposibil de scos.

 Finalul a fost de infarct. Reşiţa a ajuns la numai două goluri de egalare în minutul 58 şi a încercat să evolueze cu un jucător în plus în locul portarului, dar fără prea mare succes, şi a trimis Cupa României direct în braţele steliştilor, care s-au prăbuşit pe jos de bucurie.

„A fost un meci foarte greu în faţa unei echipe valoroase. Am salvat un sezon foarte dificil pentru noi şi suntem bucuroşi de performanţa obţinută”, a mărturisit Şania la final. Reşiţenii au recunoscut cu fair play superioritatea adversarilor: „Şansa. Asta ne-a lipsit cel mai tare. A câştigat meritat Steaua. Nu am ce comenta. Noi am avut şi ghinion pentru că am ratat mult. Asta este! Mergem mai departe”, a punctat antrenorul Aihan Omer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite