Şoit joacă turul Ligii Campionilor în Norvegia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manşa tur a finalei Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în Norvegia, pe terenul formaţiei Larvik HK, în 7 sau 8 mai, returul fiind programat o săptămână mai târziu, cu trofeul pe masă, acasă la echipa SD Itxako (Spania), potrivit tragerii la sorţi de marţi, de la Viena.

SD Itxako, având-o în lot şi pe componenta naţionalei României, Oana Şoit, s-a calificat în ultimul act, după ce a eliminat formaţia ungară Gyor ETO (26-21 şi 24-24). La rândul său, Larvik HK a trecut de Buducnost Podgorica în semifinale (25-20 şi 27-24).

Finala Ligii Campionilor se va derula în dublă manşă, cu meciul tur programat în 7 sau 8 mai, în Norvegia, iar cel retur o săptămână mai târziu, în Spania, conform tragerii la sorţi, de marţi, de la sediul EHF.

În sezonul trecut, campioana României, Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi cea a Denamarcei, Viborg HK, au evoluat în ultimul act, nordicele câştigând trofeul. Actuala stagiune nu a fost norocoasă pentru niciuna din cele două echipe, Viborg HK ratând calificarea în grupele principale, iar Oltchim accederea în semifinale.

Tot marţi s-a tras la sorţi şi ordinea celorlalte meciuri din finalele cupelor europene, la feminin:

Challenge Cup: Mios Biganos (Franţa)-Muratpasa Belediyesi SK (Turcia)

Cupa Cupelor: FTC-Rail Cargo Hungaria (Ungaria)-C.B. Mar Alicante (Spania)

Cupa EHF: Team Tvis Holstebro (Danemarca)-FC Midtjylland Handball (Danemarca).

Meciurile se vor juca, tot în dublă manşă, în 7-8, respectiv 14-15 mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite