Şimkute şi Vaşciuk şi-au reziliat contractele cu Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele ucrainence Olena Vaşciuk şi Reghina Şimkute, şi-au reziliat contractele cu formaţia vâlceană, a declarat, luni, preşedintele campioanei României, Ioan Gavrilescu.

"Rezilierea a venit de comun acord. Fetele au spus că vor să plece, le-am înţeles, mai ales că aveau şi o ofertă clară de la Rostov pe Don, în Rusia. Nu s-au acomodat în opinia mea, mai ales Vaşciuk. Asta este, le mulţumim pentru ce au făcut la Vâlcea şi le urăm mult succes în continuare. Oricum, avem un lot numeros, 19 jucătoare, plus Vădineanu, care va mai sta trei luni în recuperare, şi Meiroşu, care este gravidă", a spus Gavrilescu.

Oficialul clubului din Vâlcea a precizat că formaţia sa ar putea ajunge, marţi, la o înţelegere cu handbalista braziliană a echipei Hypo Viena, Alexandra Do Nascimento: "Handbalista mi-a spus clar că vrea să vină la Râmnicu Vâlcea. Problema este că mai are doi ani de contract cu Hypo. Mâine (n.r. - marţi) va avea loc ultima rundă de negocieri cu cei de la Viena. Dacă vor accepta propunerea noastră, Do Nascimento va veni la Vâlcea. În opinia mea, sunt 50 la sută şanse ca Do Nascimento să se transfere la Oltchim", a declarat Ioan Gavrilescu.

Preşedintele CS Oltchim a mai spus că transferul centrului Kristine Lunde de la Viborg a căzut: "Nu mai este de actualiltate, ne-a refuzat. Din informaţiile mele va evolua în Norvegia, la Larvik. Este o jucătoare pe care ne-o doream dar, din păcate, nu am putut să o aducem".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite