Silviu Băiceanu: " Ciudad Real şi Flensburg sunt favoritele grupei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Băiceanu (în albastru) e unul din jucătorii de bază ai echipei constănţene
Silviu Băiceanu (în albastru) e unul din jucătorii de bază ai echipei constănţene

Jucătorul echipei HCM Constanţa, Silviu Băiceanu, a declarat, marţi, că formaţiile Ciudad Real şi SG Flensburg-Handewitt sunt principalele favorite la câştigarea grupei D a Ligii Campionilor, în urma tragerii la sorţi a grupelor sezonului 2010/2011 al competiţiei

"Ciudad Real şi Flensburg sunt principalele favorite la câştigarea acestei grupe. Noi cred că ne vom bate cu Sarajevo şi Sankt Petersburg pentru locul 4 care califică în optimile de finală. La prima vedere pare o grupă mai accesibilă decât cea de anul trecut, însă ar fi bine dacă vom reuşi să repetăm performanţa şi să depăşim faza grupelor. Era imposibil să nu ne întâlnim şi cu Ciudad Real la un moment dat, după ce am întâlnit
celelalte forţe ale Europei, Barcelona, THW Kiel, Montpellier sau Medvedi“, a declarat pivotul HCM-ului, Silviu Băiceanu.

La rândul său, antrenorul echipei constănţene, Eden Hairi, a precizat că este o grupă dificilă, însă nu imposibilă. "O grupă grea, însă nu imposibilă. Pot apărea surprize, aşa cum s-a întâmplat şi sezonul trecut, aşa cum s-a întâmplat şi în partida Rusia - Romania când nimeni nu ne mai dădea nicio şansă românilor. Avem avantajul că dispunem de acelaşi nucleu de jucători, a spus Eden Hairi.

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a fost repartizată în grupa D a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Ciudad Real (Spania), SG Flensburg-Handewitt (Germania), Sankt Petersburg (Rusia), HC Zagreb (Croaţia) şi Bosna Sarajevo (Bosnia), în urma tragerii la sorţi de marţi, de la Viena.

Echipele participante în sezonul 2010/2011 al Ligii Campionilor au fost împărţite în patru grupe de câte şase echipe.

HCM Constanţa a jucat în sezonul 2009-2010 al Ligii Campionilor până în faza optimilor de finală, în care a fost învinsă de MKB Veszprem (Ungaria). Deţinătoarea trofeului este echipa THW Kiel (Germania).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite