Galactica Puşcaşu, fotomodel la cununia lui Vădineanu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitată la cununia civilă a colegei şi bunei sale prietene Clara Vădineanu, frumoasa Iulia Puşcaşu a realizat în glumă un pictorial pentru Ionela Stanca, cea care îi va fi naşă la nunta ei de pe 10 iulie cu rugbistul Darie Curea.

image

Extrema Oltchimului s-a întins cu un buchet de flori pe scara Casei de Căsătorii şi s-a transformat preţ de câteva clipe într-un fotomodel autentic.

image

La finalul şedinţei foto, Iulia a vizionat pe telefonul Ionelei pozele realizate şi a fost, se pare, mulţumită de rezultat.

Puşcaşu şi Stanca au fost responsabile cu buna dispoziţie la evenimentul desf[şurat la Craiova, cele două glumind non stop pe seama colegei lor de la Oltchim. Cele trei blondine au impresonat asistenţa şi prin ţinuta lor foarte elegantă, făcând mai multe poze împreună.

image

Clara Vădineanu (23 de ani) şi alesul inimii sale Laurenţiu Vânătoru (30 ani) sunt împreună de şapte ani, mai precis din perioada când handbalista era junioară la Slatina.

Voleibalistul a jucat până acum la Ştiinţa Explorări Baia Mare, dar a revenit acasă, la Craiova, semnând cu Sport Club Municipal, tocmai pentru a fi mai aproape de soţia sa.

Naşa celor doi este tot o sportivă, fosta handbalistă de la Oltchim, Anişoara Durac-Marcu (campioană mondială de tineret cu România).

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite