Scrisoare către firme din Braşov pentru sprijinirea Rulmentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scrisoare către firme din Braşov pentru sprijinirea Rulmentului
Scrisoare către firme din Braşov pentru sprijinirea Rulmentului

Cu datorii cumulate la aproape jumătate de milion de euro, echipa de handbal feminin Rulmentul Braşov este în pragul colapsului.

Clubul se află în imposibilitatea de a achita chiriile şi restul utilităţilor, acest lucru întâmplându-se după ce patronul vâlcean al formaţiei de sub Tâmpa, Teodor Florescu, a renunţat să mai investească. Din câte se pare, Florescu ar putea reveni ca finanţator la Oltchim, principala adversară a echipei Rulmentul.

Pentru a salva actuala situaţie, primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a trimis o scrisoare deschisă la trei mii de firme din judeţ, capabile să susţină financiar echipa ardeleană. Rulmentul a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei EHF şi a câştigat, săptămâna trecută, prima manşă cu clubul norvegian Byassen, scor 31-27, în deplasare şi are prima şansă la calificarea în semifinalele acestei competiţii.

Edilul municipiului Braşov speră ca situaţia financiară să regvină mla normal la echipă. „Dacă fiecare ar da câteva sute măcar, s-ar ajunge la nişte sume mari. Trebuie să ne obişnuim să construim împreună. E mare păcat, pentru că, în acest moment Rulmentul nu traversează o perioadă tocmai uşoară, pentru că are un singur susţinător financiar, care trebuie într-un fel înţeles, că nu poate susţine de unul singur“, a declarat George Scripcaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite