Mariana Târcă, la al doilea eşec pe banca tehnică a Rulmentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roxana Cherăscu (în alb) a marcat aproape jumătate din golurile Rulmentului
Roxana Cherăscu (în alb) a marcat aproape jumătate din golurile Rulmentului

În etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, CSM Rulmentul Braşov a pierdut primul meci din 2010 susţinut în faţa propriilor suporteri, Oţelul Galaţi impunându-se, în această dimineaţă, cu 35-29 (18-13).

Cu multe jucătoare în lot care nu au faţă de Liga Naţională, lipsite de experienţă şi fără să cunoască noţiunile de bază ale handbalului, Rulmentul Braşov a clacat previzibil în faţa grupării Oţelul Galaţi. Oaspetele au controlat autoritar cea mai mare parte a meciului şi numai inspiraţia Roxanei Cherăscu şi paradele Danei Vălean au făcut ca scorul să nu ia proporţii umilitoare.

Moldovencele au speculat la maxim marcajul lejer al braşovencelor şi greşelile copilăreşti ale unei formaţii gazdă care, dacă va continua în această formulă, va avea mari probleme în atingerea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Chiar dacă au evoluat cu multă determinare, fetele pregătite de Mariana Târcă au arătat carenţe mari în joc şi o lipsă totală de încredere în forţele proprii.

La partida de astăzi s-a înregistrat o asistenţă record, în tribunele Sălii Sporturilor fiind prezenţi circa 1.300 de spectatori.

Pentru CSM Rulmentul Braşov au marcat: Cherăscu - 14g, Pătuleanu - 6g, Hamciuc - 4g, Geapană - 2g, Deneş, Sandu şi Vlăsceanu, câte un gol. De partea cealaltă s-au remarcat: Carmen Gheorghe - 10g, Adriana Ţăcălie - 7g, Tătar şi Curtean, câte 4g.

Avem nevoie mare de încă 3-4 jucătoare cu experienţă, care să aducă un plus echipei. În meciul de astăzi, dacă aveam aceste handbaliste, altul ar fi fost rezultatul. Cred că a văzut toată lumea care este nivelul nostru şi de unde am plecat. În timp, aceste fete vor creşte, dar timpul nu ne aşteaptă.

Suntem în discuţii cu anumite handbaliste, dar sper ca cei care sunt alături de noi să facă un efort suplimentar şi să ne ajute să le aducem la Braşov pe aceste sportive", a declarat antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite