Handbal: Rulmentul Braşov va intra pe teren la meciul cu Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbal: Rulmentul Braşov va intra pe teren la meciul cu Oltchim
Handbal: Rulmentul Braşov va intra pe teren la meciul cu Oltchim

Confruntarea derby din etapa a V-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, întâlnirea dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Rulmentul Braşov va avea loc în cele din urmă, în această seară, de la ora 18.00.

Din cauza faptului că au de primit restanţe financiare care au ajuns la aproape 800.000 de euro, handbalistele şi staff-ul tehnic de la CS Rulmentul au decis să boicoteze partida de la Râmnicu Vâlcea. Această hotărâre a fost luată în jurul după-amiezii de marţi, iar câteva ore mai târziu, situaţia s-a schimbat radical.

Astfel, după noi promisiuni ale patronului Teodor Florescu, "rulmentistele" au hotărât să facă deplasarea pentru derby-ul Ligii Naţionale de handbal feminin, urmând să plece spre Râmnicu Vâlcea în această dimineaţă.

Originar chiar din Râmnicu Vâlcea, Teodor Florescu nu a vrut să se facă de râs şi a făcut tot posibilul să evite o situaţie care-l punea într-o lumină total nefavorabilă. Astfel, omul de afaceri a promis că va vira în contul clubului suma de 30.000 de euro până astăzi, la ora 17.00. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, braşovencele sunt hotărâte să nu intre pe teren la Vâlcea.

"I-am adus la cunoştinţă domnului Teodor Florescu decizia de neprezentare a întregului staff şi acesta a dat asigurări că în următoarele ore va achita o parte din restanţele financiare. În acest context, am luat decizia să facem deplasarea la Râmnicu Vâlcea şi să dăm totul pentru a obţine un rezultat pozitiv", a subliniat directorul sportiv al Rulmentului, Mircea Cucuian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite