Handbal: Din cauza salariilor restante, handbalistele de la Rulmentul Braşov refuză să joace cu Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarele de la CS Rulmentul Braşov au decis să nu intre pe teren la meciul de campionat de mâine, de la Râmnicu Vâlcea.

Această decizie a fost luată de toată echipa, ca urmare a restanţelor financiare pe care patronul Teodor Florescu le are către jucătoare. Partida conta pentru etapa a V-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, iar fetele pregătite de Herbert Muller nu vor face deplasarea la Vâlcea.

"Nu le mai pot obliga pe fete să evolueze cu buzunarele goale. Ele s-au prezentat astăzi la sală, dar au refuzat să facă antrenamentul. În ritmul acesta nu se mai poate continua şi decizia de a nu ne prezenta la Vâlcea este una firească. Toată echipa a luat această decizie şi eu nu mă pot opune. Să sperăm că acest semnal de alarmă pe care îl tragem nu va rămâne fără rezultat şi se va găsi o soluţie de salvare a acestei echipe. Suntem conştienţi că riscăm o depunctare, dar în contextul actual nu se mai poate continua", a declarat antrenorul Rulmentului, Herbert Muller.

Totodată, ca urmare a memoriilor depuse acum o săptămână, pe data de 22 octombrie, handbalistele Alexandrina Barbosa, Aneta Barcan, Ionica Munteanu şi Cristina Niculae vor deveni libere de contract, în cazul în care nu li se vor achita restanţele financiare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite