Handbal: Rulmentul Braşov a învins Baia Mare în Cupa EHF!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbal: Rulmentul Braşov a învins Baia Mare în Cupa EHF!
Handbal: Rulmentul Braşov a învins Baia Mare în Cupa EHF!

În prima manşă a turului III al Cupei EHF la handbal feminin, CS Rulmentul a învins, la Braşov, pe HCM Baia Mare, cu 31-26 (12-10).

În ciuda faptului că situaţia de la echipă este dezastruoasă, jucătoarele nefiind plătite de aproape un an, braşovencele au dat dovadă de tărie de caracter şi au avut o evoluţie de senzaţie în compania echipei Ştiinţa Baia Mare. Chiar şi cu opt jucătoare de câmp, cu Vârtic şi Gogârlă, care au evoluat într-un picior, "rulmentistele" au obţinut un succes care, din păcate, ar putea să nu mai conteze în economia calificării.

Fetele lui Herbert Muller au avut un început de senzaţie, conducând în minutul zece cu 9-2. De la oaspete, Melinda Geiger a fost ne oprit, astfel că braşovencele au avut doar un avantaj de două goluri la pauză. Repriza secundă a aparţinut gazdelor, care au evoluat cu multă determinare şi angajament, trecându-şi în palmares un succes obţinut, în primul rând, cu sufletul.

Pentru CS Rulmentul au marcat: Niculae - 9g, Gogârlă - 7g, Gâscă şi Gogoriţa, câte 5 reuşite, Barcan - 3g, Cherăscu - 2g. De la echipa din Baia Mare s-au remarcat: Geiger - 12g, Balint - 5g, Borbely, Kovacs, Rudics - câte trei goluri.

Rezultat neaşteptat

"A fost un meci jucat cu mult suflet şi-mi felicit jucătoarele pentru prestaţia din teren. Chiar nu mă aşteptam să jucăm atât de bine, dar diferenţa putea să fie mai mare, în cazul în care eram mai atenţi în prima repriză. Din păcate, nu am reuşit să o anihilăm pe Geiger, care ne-a dat foarte multe goluri. Calificarea se joacă şi trebuie să mergem la Baia Mare doar cu gândul la victorie", a declarat la finalul confruntării, tehnicianul Herbert Muller.

"Sper să remontăm la Baia Mare această diferenţă şi să ne calificăm. Am întâlnit o grupare foarte puternică, ce a evoluat cu multă ambiţie şi devotament. Orice este posibil într-un meci de cupă europeană", a punctat şi antrenorul echipei din Baia Mare, Ion Baban.

De notat că CS Rulmentul ar putea rămâne mâine şi fără alte trei handbaliste. Astfel, Cristina Niculae, Aneta Barcan şi Ionica Munteanu vor deveni libere de contract pe 1 noiembrie, în cazul în care patronul Teodor Florescu nu le va achita restanţele financiare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite