Handbal: Rulmentul Braşov, eliminată din Cupa EHF!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Handbal: Rulmentul Braşov, eliminată din Cupa EHF!
Handbal: Rulmentul Braşov, eliminată din Cupa EHF!

În manşa secundă a turului III al Cupei EHF la handbal feminin, HCM Baia Mare a învins, pe propriul teren, pe Rulmentul Braşov, scor 37-28 (21-11).

Cu numai şapte jucătoare în lot şi măcinată de probleme financiare, formaţia de la poalele Tâmpei a cedat fără drept de apel în faţa echipei din Baia Mare, pe care o învinsese în tur, la Braşov, cu 31-26. Fetele lui Herbert Muller au fost dominate de o manieră clară, iar braşovencele au căzut fizic.

Echipa din Baia Mare a început excelent partida şi a speculat fiecare eroare a formaţiei lui Herbert Muller, conducând cu 12-3 (min. 15) şi 18-8 (min. 25). Gazdele au făcut legea şi în repriza secundă, iar Melinda Geiger a marcat din toate poziţiile, punctând de 18 ori!

A fost o partidă controlată autoritar de Baia Mare, iar noi nu am avut soluţii pentru a bloca jocul perfect al celor două super-jucătoare de la adversare: Melinda Geiger şi Camelia Balint. Baia Mare a meritat calificarea, iar noi trebuie să ţinem capul sus şi să mergem mai departe.

Jucătoarele au resimţit oboseala, iar lipsa celor trei sportive pe care le-am avut în tur, Ionica Munteanu, Aneta Barcan şi Cristina Niculae, şi-a spus cuvântul
“, a precizat antrenorul braşovencelor, Herbert Muller.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite