România s-a calificat la CE de handbal feminin under 17 de pe primul loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de handbal feminin Under 17 a României s-a calificat duminică, de pe primul loc al Grupei a VI-a de calificare, la CampionateleEuropene din Cehia, învingând în ultimul meci, la Iaşi, formaţia similară a Olandei, scor 27-21 (14-13).

Antrenorul echipei naţionale, Seviştean Popa, a declarat la finalul turneului de calificare că speră ca până la turneul final din Cehia echipa să fie pusă la punct la toate capitolele.

"Până la Campionatele Mondiale mai avem mult de lucru. S-a văzut şi astăzi (n.r. - duminică) faptul că mai sunt unele probleme. Oricum, le felicit pe fete că au reuşit să treacă peste momentele mai grele şi că au reuşit să termine grupa de calificare pe primul loc. Sper să ne punem la punct până la debutul Campionatelor Europene", a spus Seviştean Popa.

Cea mai bună jucătoare a partidei România - Olanda, portarul Denisa Dedu, a precizat că se aşteaptă la un rezultat cât mai bun la Europene: "Mă bucur că am reuşit să ne calificăm de primul loc al grupei. A fost un meci greu cu Olanda, dar până la urmă am reuşit să câştigăm. Sper să facem o figură frumoasă la europene".

Echipele României şi Olandei s-au calificat la turneul final al Campionatelor Europene de handbal feminin Under 17, ce vor avea loc în Cehia.

Locul al treilea la turneul de calificare la Campionatele Euroepene a fost ocupat de Israel, care a învins Armenia, scor 26-7 (13-3).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite