România - Suedia, prima semifinală a zilei de sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina nu ştie ce să mai facă din cauza accidentărilor
Radu Voina nu ştie ce să mai facă din cauza accidentărilor

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a anunţat programul meciurilor de sâmbătă, pentru locurile 5-6, plus cele două semifinale, echipa României urmând a evolua de la ora 15.30, cu Suedia, la CE din Danemarca şi Norvegia.

Naţionala tricoloră s-a calificat în semifinale încă de marţi, iar miercuri şi-a aflat şi adversara, Suedia. Cele două echipe se vor confrunta sâmbătă, în prima semifinală a zilei, de la ora 15.30, în timp ce duelul nordic, între Danemarca şi Norvegia, va avea loc de la ora 18.00.

Tot sâmbătă, de la ora 12.30 este programat meciul pentru clasarea pe locurile 5-6, între Franţa (grupa a II) şi Muntenegru, Rusia sau Croaţia (grupa I), în funcţie de rezultatele meciurilor de joi.

Finala mică a Campionatului European de handbal feminin va avea loc duminică, de la ora 15.30, iar cea mare, pentru medaliile de aur, de la ora 18.00.

Primele trei clasate la CE din Danemarca şi Norvegia obţin automat calificarea la CM din 2011 (Brazilia), cărora li se alătură şi Rusia, în calitate de deţinătoare a titlului mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite