HANDBAL: România a fost învinsă la zece goluri diferenţă de Rusia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: România a fost învinsă la zece goluri diferenţă de Rusia!
HANDBAL: România a fost învinsă la zece goluri diferenţă de Rusia!

Naţionala feminină de handbal a României a pierdut categoric meciul disputat în compania Rusiei la Cupa Mondială din Danemarca. "Tricolorele" au fost învinse cu scorul de 35-25 (16-14) la capătul unei partide în care s-au luptat de la egal la egal cu adversarele lor, vicecampioane olimpice, doar în prima repriză.

Incredibil dacă judecăm după rezultatul final al partidei, România a început meciul incredibil, ajungând să conducă, în minutul 7, cu scorul de 5-1! Din păcate, au fost singurele momente în care româncele au contat, deoarece ex-sovieticele au egalat la 6 în minutul 13 şi de atunci nu au mai cedat iniţiativa. Scorul final, 35-25, exprimă - din păcate - perfect ceea ce s-a petrecut pe teren, româncele fiind nevoite să câştige partida de joi, cu Suedia, pentru a ajunge în semifinalele turneului. Pentru România au marcat: Maier 7 goluri, Neagu 6, Stanca 3, Manea 3, Amariei 2, Puşcaşu 2, Meiroşu 1, Elisei-Ardean 1.
Meciul cu Suedia - echipă care în prima etapă a învins Rusia! - este programat a avea loc joi, de la ora 17.00, şi va fi televizat în direct de postul Boom Sport Two. În primul meci din cadrul grupei A, tricolorele au învins echipa ţării gazdă, Danemarca, scor 28-22 (14-11).
Incredibil este şi faptul că partida dintre Rusia şi România a fost arbitrată de danezii Martin Gjeding şi Mads Hansen, adică exact aceiaşi care au reclamat la EHF ar fi fost mituiţi cu 30.000 de euro de fostul vicepreşedine al FR Handbal, Petru Paleu, şi antrenorul Aihan Omer, înaintea partidei masculine Muntenegru-România. În urma denunţului, ambii oficiali români au fost suspendaţi pentru următorii cinci ani din competiţiile internaţionale, pe baza declaraţiilor celor doi arbitri nordici.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite