România, a doua victorie la CE de handbal feminin junioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal feminin a României a obţinut, vineri, a doua victorie în grupa B a Campionatului European din Cehia, împotriva reprezentativei similare a Cehiei.

Handbalistele tricolore au învins Cehia, cu scorul 34-26 (23-12). Tot vineri, Danemarca a învins în primul meci al zilei Portugalia, cu 32-18 şi, după victoria din debut, cu Cehia (33-26), conduce grupa B, cu 4 puncte.

Joi, în prima partidă din grupa B, România a învins Portugalia, cu 30-29 (17-11). În ultimul meci, tricolorele antrenate de Seveştean Popa se vor duela cu Danemarca, ambele echipe având 4 puncte, înaintea derbiului.

Primele două clasate din fiecare din cele patru grupe se vor califica în faza grupelor principale, din care de asemenea, ocupantele primelor două locuri vor juca în semifinale. Celelalte echipe vor juca meciuri de clasament. Semifinalele vor avea loc în 1 iulie, iar finalele Campionatului European, două zile mai târziu.

Primele şapte clasate la CE din Cehia vor obţine calificarea la Campionatul Mondial under 18, din 2012, care va fi găzduit de Muntenegru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite