România va întâlni Ungaria, Serbia şi Macedonia, la Trofeul Carpaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trofeul Carpaţi la handbal feminin va avea loc la Drobeta Turnu Severin, în perioada 18-21 noiembrie, cu participarea echipelor naţionale ale Ungariei, Serbiei, Macedoniei şi României.

Echipa naţională antrenată de Radu Voina intră treptat în linie dreaptă cu pregătirea pentru participarea la Campionatul Mondial din Brazilia (2-18 decembrie), dar şi susţinerea a două meciuri oficiale din preliminariile CE din 2012, cu Portugalia (la Râmnicu Vâlcea, 19 octombrie), respectiv cu Grecia (la Salonic, 23 octombrie).

Prima reunire a reprezentativei în această toamnă va avea loc în 12 septembrie, în vederea participării la Cupa Mondială din Danemarca (20-25 septembrie). România va juca în grupa A, cu Franţa (20 septembrie), Germania (21 septembrie) şi Norvegia (22 septembrie), iar dacă se va califica mai departe va disputa semifinalele în 24 septebrie, urmate de finale a doua zi.

Următoarea convocare a echipei naţionale este programată în 17 octombrie, pentru meciurile din preliminariile CE din 2012, după care în 14 noiembrie, tricolorele intră în pregătire pentru CM din Brazilia. În acest interval se va desfăşura şi Trofeul Carpaţi, la Drobeta Turnu Severin, între 18 şi 21 noiembrie, cu participarea echipelor Ungariei, Serbiei şi Macedoniei. Un ultim test pentru jucătoarele antrenate de Radu Voina va avea loc între 25-27 noiembrie, la turneul de la Paris, urmat de plecarea în Brazilia.

La CM din luna decembrie, echipa României va evolua în grupa C preliminară, având programate, în ordine, partidele cu Tunisia (3 decembrie), Cuba (5 decembrie), Japonia (6 decembrie), Brazilia (8 decembrie) şi Franţa (9 decembrie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite