Roibu a revenit asupra deciziei de a nu mai finanţa Oltchimul! Clubul rămâne momentan fără preşedinte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul SC Oltchim, Constantin Roibu, a anunţat că va asigura pentru încă un an banii pentru continuarea activităţii la campioana României, Oltchim Rm. Vîlcea

În cadrul Adunării Generale, Gavrilescu a citit o scrisoare trimisă de către managerul SC Oltchim, Constantin Roibu, care a revenit asupra deciziei de a-şi retrage sprijinul financiar de la echipa de handbal.

"În urma anunţării deciziei de a nu mai finanţa echipa de handbal, foarte mulţi iubitori ai handbalului şi susţinători din Vâlcea şi din ţară m-au rugat să revin asupra acestei decizii. Am revenit asupra hotărârii luate. Se vor respecta în continuare clauzele contractului de sponsorizare, asigurîndu-se fondurile necesare pentru continuarea activităţii pînă la încheierea anului competiţional 2010-2011. Pentru anul viitor competiţional, Consiliul de Administraţie al SC Oltchim va decide suma ce va fi alocată pentru sponsorizare pentru continuarea activităţii clubului. Eu nu mă voi mai implica la CS Oltchim, nu voi mai avea legătură cu clubul", a transmis Roibu.Oltchim Rm.

Vâlcea rămîne în continuare fără preşedinte după demisia lui Ioan Gavrilescu. Adunarea Generală a CS Oltchim, care a avut loc joi, nu a putut alege noul şef al clubului vîlcean.

Olah Werner, şeful secţiei de producţie de la SC Oltchim, cel care era dat ca fiind marele favorit, a declinat oferta. "Nu mă pot împărţi între SC Oltchim şi Clubul Sportiv Oltchim", a motivat Olah decizia.

Ioan Gavrilescu l-a propus membrilor Adunării Generale şi pe Doru Filip, consilier local în Primăria Rm. Vîlcea, dar nici acesta nu a acceptat. "Am primit această propunere joi, la ora 11:00. Timpul a fost prea scurt pentru a lua o hotărîre", a spus Doru Filip.


În aceste condiţii, membrii Adunării Generale au votat pentru a se întîlni în luna mai şi vor vota noul preşedinte în cadrul Adunării Generale ordinare a CS Oltchim.

La Adunarea Generală de la Oltchim a fost prezent şi preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, foarte interesat de soarta campioanei României, acesta declarînd că dacă Oltchim dispare, atunci handbalul românesc feminin va intra în colaps.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite