Râmnicu Vâlcea: Nu mai sunt bilete pentru finala dintre Oltchim şi Viborg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea a anunţat astăzi, într-un comunicat de presă că datorită cererii foarte mare de bilete, acestea nu se vor mai pune în vânzare la casele de la Sala Polivalentă "Traian" şi de la Bucureşti.

Iată comunicatul clubului:

Întrucât cerinţa de bilete pentru returul finalei Ligii Campionilor ce va avea loc în Sala Polivalentă din Bucureşti în data de 15 mai 2010 a depăşit cu mult estimările făcute fiind de aproape 3 ori mai mare decât capacitatea sălii ,aducem la cunoştinţa celor interesaţi că suntem în imposibilitatea practică de a mai vinde bilete pentru acest joc la casele de bilete de la Sala Sporturilor TRAIAN din Rm.Vâlcea ,precum şi de la Sala Polivalentă din Bucureşti .
Facem apel la înţelegere din partea tuturor celor care vor fi nemulţumiţi datorită acestei situaţii ,situaţie generată de lipsa unei săli corespunzătoare pentru un astfel de eveniment major al sportului românesc.
Totodată, în numele conducerii clubului, ne cerem scuze pentru această situaţie, precum şi pentru unele lipsuri înregistrate în organizarea acestui joc amplificate de faptul că acesta nu se poate desfăşura la Rm.Vâlcea.

Sursa: csoltchim.com

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite