Râmnicu Vâlcea: Voina dă mâine un răspuns Oltchimului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Radu Voina
Radu Voina

Tehnicianul care a dus Oltchimul în finala Ligii Campionilor se va întâlni mâine cu oficialii clubului vâlcean pentru a le da un răspuns în privinţa ofertei de prelungire cu un sezon al contractului cu campioana României.

Antrenorul Radu Voina a cerut termen de gândire până la data de 1 iunie, timp pe care l-a petrecut la naţionala României, unde a disputat ultimele două partide din prelimanariile Campionatului European.„Mâine, la ora 10.00, domnul Voina va veni la club pentru a da un răspuns. Noi i-am făcut propunerea de a mai continua un an la Oltchim, dacă va accepta bine, dacă nu, la fel de bine", a spus preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.

image

Oficialul vâlcean a confirmat şi prelungirea contractelor jucătoarelor Steluţa Luca şi Roxana Gatzel. „Steluţa şi-a prelungit contractul pentru încă un an, ultimul pe care mai vrea să-l joace. Cu Gatzel am vorbit tot pentru un an şi rămâne să semneze prelungirea după ce se întoarce din concediu. Nu ştiu ce vom face cu Szucs", a mai spus Gavrilescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite