Valentina Elisei a revenit în “Galaxie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrema formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea a revenit pe teren în meciul din etapa a 22-1 din Liga Naţională, cu Cetate Deva, scor 36-29(20-14).

După o pauză de şase luni, "Alice" Ardean Elisei a fost inclusă în lotul Oltchimului pentru deplasarile de la Deva, Zalău şi Baia Mare. Accidentată la partida din preliminariile Champions League în meciul cu Zvezda Zvenigorod, handbalista a fost nevoită să se opereze la genunchi, ratând astfel şi Campionatul Mondial din luna decembrie. "Era prima mea operaţie şi nu ştiam ce să fac. Am plîns, eram cu moralul la pămînt, dar uşor-uşor a trecut. Acum vreau să uit de această perioadă şi să o iau de la capăt", spune extrema Oltchimului, care a tras tare să revină cât mai repede la antrenamente. În meciul de ieri, "Alice" evoluat 26 de minute, marcând două goluri, primul din o aruncare de la şapte metri. "A fost minunat. A trecut o veşnicie parcă pe margine, cât am fost accidentată. Acum însă nu mai vreau să-mi aduc aminte de acea perioadă. Important e că am revenit şi că acum sînt iarăşi pe teren. Am avut emoţii, care s-au amplificat însă că am redebutat, ca să zic aşa, chiar la Deva, locul unde am jucat între 2000 şi 2004" spune jucătoarea de la Oltchim.
Impresionat de revenirea sa, antrenorul Radu Voina o va folosi probabil şi la următoarele partide din campionat, sperând să se reacomodeze treptat pentru atmosfera din Champions League."E nerăbdătoare, a muncit mult să se refacă revină. Acum trebuie însă să avem grijă de ea, să revină treptat", a spus antrenorul Radu Voina.

"Nu e temem de daneze"

„Alice" îşi doreşte să se recupereze complet până la dubla manşă cu Viborg, pentru a-şi ajuta colegele la realizarea unei performanţe istorice: câştigarea Ligii Campionilor. Handbalista are consideră că echipa sa poate să facă un meci bun în Danemarca şi aşteaptă o nouă "bătălie" cu frişcă la Bucureşti, pe 15 mai. "Oltchim şi Viborg sunt cele mai bune echipe din lume. Dacă am ajuns aici, ne dorim să câştigăm trofeul, să-i facem pe suporterii noştri fericiţi. Nu ne temem de daneze. Le ştim foarte bine, am mai jucat cu ele, dar trebuie să dăm totul, să jucăm la cel mai înalt nivel ca să avem şanse", este de părere Elisei.

După meciul de la Deva, "galacticele" au plecat spre Zalău, pentru a înfrunta echipa antrenată de Gheorghe Tadici, mâine, de la ora 11.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite