Liga Campionilor / Kovacs, cu sabia deasupra capului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După eşecul din Danemarca, Peter Kovacs a fost chemat la raport de conducerea Oltchimului
După eşecul din Danemarca, Peter Kovacs a fost chemat la raport de conducerea Oltchimului

Oltchim joacă mâine, de la ora 18.00, la Râmnicu Vâlcea, al doilea meci din grupele Ligii Campionilor.

Cristina Neagu şi compania întâlnesc campioana Franţei, Toulon, şi sunt condamnate să câştige după eşecul de la Randers.

Toate privirile sunt însă pe antrenorul Peter Kovacs, un pas greşit mâine ducând la demiterea sa, „pentru că în joc este şi imaginea cubului“, după cum a spus preşedintele Gavrilescu.

Kovacs ştie şi el că are zilele numărate şi speră la un succes categoric. „Cu Toulon nu avem altă variantă decât victoria şi sunt sigur că o vom obţine. Sper ca toate fetele să fie montate la miza meciului. Trebuie să ne revanşăm după înfrângerea de la Randers, trebuie să ne demonstrăm valoarea“, a spus ungurul.

Este de aşteptat ca Neagu să fie folosită mai mult în meciul de mâine, când la Oltchim va debuta în Liga Campionilor şi Melinda Geiger.

Sunt pregătită pentru Liga Campionilor, chiar dacă până acum nu am avut ocazia să joc în această competiţie. Eu zic că Oltchim se va califica în grupele principale, chiar dacă va fi dificil. Am văzut meciul de la Randers şi am tremurat pentru fete. Ne vom revanşa duminică şi Oltchim va câştiga în faţa lui Toulon“, a spus interul de 23 de ani adus de la Ştiinţa Baia Mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite