Ioan Gavrilescu: “Egalul cu Volgograd este un rezultat echitabil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Gavrilescu
Ioan Gavrilescu

Conducerea clubului sportiv Oltchim Râmnicu Vâlcea este mulţumită de egalul obţinut de vâlcence la Volgograd, rezultat care le asigură calificarea în semifinalele Champions League.

Formaţia de la Vâlcea a rupt „tradiţia" de a pierde pe teren rusesc, obţinânând la Volgograd un egal cît o victorie, care le califică în "careul de aşi" ai Ligii Campionilor. "A fost un joc tipic de Liga Campionilor, cu miză, în care Dinamo a jucat la disperare, având ultima şansă de a mai spera la semifinale. Noi am intrat pe alocuri în jocul lor, ne-au obligat să greşim, dar am şi revenit rapid, egalând la timp. Mi-a plăcut la nebunie rusoaica Levina, dar trebuie să recunosc că şi noi am jucat bine şi obţinând egalul, care este un rezultat echitabil, suntem mulţumiţi şi fericiţi pentru calificarea în semifinale", a declarat pentru Mediafax preşedintele clubului vâlcean, Ioan Gavrilescu.

Chiar dacă va juca următoarele meciuri cu Hypo şi cu Viborg cu calificarea "în buzunar", campioana României anunţă că punctul de la Volgograd nu va fi ultimul rezultat pozitiv din grupă. "Normal că dorim victoria cu Hypo Viena, de pe teren propriu, e o revanşă mai veche, dar totodată nu mai există presiunea, fiind deja calificaţi, astfel că va conta mai mult calitatea jocului. La fel, în ultimul meci, în deplasarea de la Viborg, avem calificarea în buzunar şi putem juca fără teamă", a precizat Gavrilescu.


Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat astăzi în semifinalele Ligii Campionilor, după remiza obţinută în deplasare, cu Dinamo Volgograd, scor 32-32 (15-15), în cel de-al patrulea meci din grupa a II-a a principală.

Campioana României nu are rival în Liga Naţională
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite