Radu Voina: „N-am pupat atâtea fete în viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De multă vreme în vestiarul naţionalei feminine de handbal nu a mai fost atâta veselie. Bucuria imensă prilejuită de victoria împotriva Ungariei l-a luat puţin prin surprindere şi pe antrenorul principal al echipei, Radu Voina.

“La final, în vestiar a fost cel mai frumos, o bucurie cum n-am mai văzut de mult” a declarat Voina. “N-am mai pupat atâtea fete în viaţa mea” a exemplificat principalul naţionalei atmosfera de după meci.

În opinia tehnicianului, fetele au reşuşit să se descătuşeze în această primă partidă de la europene, uitând parcă de toate dificultăţile şi problemele prin care a trecut lotul naţionalei în ultimele luni: 

“Ştiţi cum se spune, brânză bună în burduf de câine. Am arătat de ce suntem în stare, trebuie să continuăm la fel. E doar începutul, dar nu înseamnă că ne-am calificat mai departe”.

Cu Ungaria nu a fost cel mai important meci

Voina va încerca, în ciuda euforiei, să-şi ţină jucătoarele cu picioarele pe pământ: “Nu consider că acesta a fost cel mai important meci din grupă. Oricare dintre echipele aflate în grupa noastră poate să câştige un turneu final de calibru“.

image

Am arătat de ce suntem în stare, trebuie să continuăm la fel. E doar începutul, dar nu înseamnă că ne-am calificat mai departe

image


Radu Voina
selecţioner România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite