HANDBAL: Formaţia croată RK Siscia a fost suspendată din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia croată de handbal masculin RK Siscia a fost suspendată de EHF din Challenge Cup, după ce şi-a anunţat abia vineri după-amiază neprezentarea la meciul din turul 3 cu HC Motor (Ucraina), programat pe 14 noiembrie, informează site-ul oficial al forului european, citat de Newsin.

"Clubul de handbal Siscia a anunţat vineri după-amiază că nu va putea să facă deplasarea pentru meciul din turul 3 al Challenge Cup, deoarece cinci dintre jucătorii săi au simptome de gripă, moment la care echipa deja trebuia să fie prezentă la arena unde urma să aibă loc meciul. Pentru modul în care a tratat situaţia, clubul RK Siscia este supendat din turul 3 al Challenge Cup, conform regulamentului competiţiei din sezonul 2009-2010", scrie site-ul oficial al EHF.

Pe lângă suspendare, RK Siscia are de plătit o amendă de 10.000 de euro şi nu va mai putea să joace în Cupele Europene în următorii doi ani. Meciul retur dintre RK Siscia şi HC Motor a fost anulat şi gruparea din Ucraina este calificată în optimile Cupei Challenge.

RK Siscia are dreptul să facă apel la această decizie în şapte zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite