Programul Oltchimului din grupa 1 principală a Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oltchim Râmnicu Vâlcea
Oltchim Râmnicu Vâlcea

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va debuta în grupa 1 principală a Ligii Campionilor, cu formaţia muntenegreană Buducnost Podgorica, în 5 sau 6 februarie 2011.

Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa principală 1 a Ligii Campionilor, în compania formaţiilor Buducnost Podgorica (Muntenegru), Itxako Estella (Spania) şi Krim Ljubljana (Slovenia).

În urma tragerii la sorţi a meciurilor din cele două grupe principale, care a avut loc marţi, la Viena, forul european de profil a anunţat şi ordinea disputelor, datele exacte urmând a fi stabilite ulterior.

Astfel, Oltchim va debuta pe teren propriu, în 5 sau 6 februarie 2011, cu Buducnost Podgorica, echipă neînvinsă în faza grupelor preliminare, care a obţinut două succese şi împotriva deţinătoarei trofeului, Viborg HK, în grupa A.

În etapa a II-a, Oltchim va juca în deplasare, cu Itxako Estela, apoi va avea două meciuri pe teren propriu, ci Krim Ljubljana şi Itxako Estella, pentru a încheia grupa cu două deplasări, la Budunost şi Krim.

În grupa principală 2 vor juca formaţiile Larvik HK (Norvegia), HC Leipzig (Germania), Gyor ETO (Ungaria) şi Dinamo Volgograd (Rusia).

Meciurile vor începe în 5-6 februarie şi se vor încheia în 20 martie 2011, primele două clasate din fiecare grupă urmând să se califice în semifinalele Ligii Campionilor.
Oltchim Râmnicu Vâlcea a jucat finala competiţiei în sezonul trecut, având şi în 2010-2011 acelaşi obiectiv, calificarea în finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite