Poliţia ungară cunoaşte numele ucigaşului lui Cozma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia ungară cunoaşte numele ucigaşului lui Cozma
Poliţia ungară cunoaşte numele ucigaşului lui Cozma

Locotenent-colonelul Pogany Peter, şeful secţiei criminalistice de la comisariatul de poliţie din Veszprem, a precizat că nu doreşte deocamdată să dezvăluie indentitatea acestei persoane. Ancheta s-ar putea încheia la finele acestui an.

Potrivit lui Pogany, poliţia a investigat modul de viaţă al făptaşilor şi reţeaua lor de contacte, ajungând la concluzia că nu poate fi vorba de conexiuni cu lumea interlopă în cazul Cozma.

S-a descoperit însă că fraţii B. Csaba şi B. Tamas, cei doi întreprinzători menţionaţi în legătură cu răzbunarea din motive de dragoste, au propus grupului de la Enying să se ducă la localul Patriota din Veszprem.

În acest oraş se zvoneşte de mai multă vreme că ucigaşii lui Cozma nu se aflau degeaba la locul faptei şi că erau plătiţi de persoane din lumea interlopă.

Un avocat local afirma că în seara tragediei, banda de la Enying făcuse deja o demonstraţie de forţă la localul respectiv, cu două ore înainte de crimă, ceea ce ar exclude versiunea conform căreia membrii ei veniseră să se distreze.

În opinia lui Pogany, ancheta s-ar putea încheia până la sfârşitul anului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite