Plecarea lui Vasile Stângă are consecinţe: Novanc şi Savenco cer rezilierea contractului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci dintre jucătorii echipei de handbal masculin Energia Pandurii Târgu Jiu se află în negocieri cu gruparea gorjeană pentru rezilierea contractelor, printre aceştia afllându-se şi Marius Novanc şi Dan Savenco spune preşedintele clubului, Gore Popescu.

Cei cinci jucători care negociază rezilierea contractelor sunt sârbii Ante Kukrika, Nikola Stajcevski şi Milan Vukas precum şi cei doi jucători aduşi de Vasile Stângă de la Steaua, Marius Novanc şi Dan Savenco.

"Sunt unii jucători care vor să plece, asta este situaţia, în fiecare întrerupere a campionatului s-a întâmplat aşa ceva la noi la echipă. Unii pleacă singuri şi alţii renunţăm noi la ei", a spus Gore Popescu.

Oficialul grupării gorjene a explicat situaţia fiecărui jucător care şi-a reziliat contractul cu Pandurii. "Vukas vrea să plece el singur, nu se mai simte bine aici, dar cu Kukrica au fost discuţii pentru că jocul lui a nemulţumit în tur şi am spus că vrem să renunţăm, la fel şi cu Stojcevski. Aşa am decis dar vom vedea ce va fi, mai discutăm cu jucătorii pentru că nu le putem impune noi aşa orice, trebuie să ajungem la un acord. Mai sunt cei doi jucători de la naţională, Savenco şi Novanc care vor ei să plece şi au cerut rezilierea contractelor. Am discutat cu ei, şi-au manifestat dorinţa să plece dar vom mai discuta cu ei", a completat Popescu.

De asemenea, Popescu a anunţat că jucătorilor rămaşi la Energia li se vor reduce contractele. "La jucătorii care mai rămân se vor evalua contractele cât se poate de corect. Am avut discuţii cu jucătorii şi majoritatea a acceptat o reducere. Se va discuta cu fiecare în parte. Am discutat şi cu noul antrenor Liviu Andrieş despre jucătorii care vor pleca. Rămâne să pregătească lotul care rămâne aici şi mai discutăm cu alţi jucători", a subliniat Popescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite