Pivotul campioanei HCM s-a transferat în Israel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pivotul Silviu Băiceanu, fost jucător la Steaua, HCM Constanţa şi Goppingen (Germania), a semnat un contract pentru două luni, cu posibilitate de prelungire pentru un sezon, cu campioana Israelului, Maccabi Rishon Lezion.

În primă fază, înţelegerea dintre clubul israelit si jucător este determinată si destul de scurtă, pe două luni de zile, cu prelungire de până la un sezon, asta in cazul in care formatia din Israel va reuşi să treacă de grupa de calificare in Liga Campionilor, informează handbalvolei.ro. Maccabi se află în grupă cu Metalurg (Macedonia), FH Hafnarfjardar (Islanda) si Haslum HK (Norvegia), turneul de calificare disputandu-se in perioada 3-4 septembrie. La campioana Israelului mai evoluează alţi 3 jucători români, Marian Filip, Ioan Roşca si Strat Vasile Iulian.

Băiceanu evoluează pe postul de pivot si are un bogat palmares: cinci titluri de campion al României (trei cu HCM Constanţa, două cu Steaua), patru Cupe ale României (două cu HCM Constanţa şi două cu Steaua)

El a ajuns in campionatul din Ţara Sfântă prin intermediul impresarului Ran Dayan, cel care i-a mai transferat pe Mazilu, Pralea, Şavlovschi, Birtalan jr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite