Pidpalova şi-a prelungit contractul cu Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea campioanei României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a anunţat, marţi, prelungirea contractului cu jucătoarea ucraineană Anastasia Pidpalova.

Sosită la Râmnicu Vâlcea în luna februarie 2009, jucătoarea de pe postul de inter stânga s-a declarat încântată de decizia luată. "Am avut câteva oferte venite de la echipe din afara României, dar am ales-o pe cea care sentimental îmi era cel mai aproape. În momentul în care am primit-o nu am stat mult pe gânduri, deoarece am destul de multe motive să rămân la Oltchim. Acest club mi-a demonstrat o deosebită seriozitate, am trăit momente foarte frumoase, fiind de trei ori campioană în Romania, jucând o finală de Liga Campionilor. Am motive să sper că acest eveniment se va repeta. Abia aştept să începă sezonul viitor", a declarat Pidpalova, imediat după semnarea contractului, citată de site-ul oficial al campioanei.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a încheiat sezonul 2010-2011 duminică, atunci când a primit şi medaliile de campionă, pentru a 17-a oară în istoria clubului.

Campioana României va evolua în sezonul viitor în Liga Campionilor, competiţie în care în actuala stagiune a ratat calificarea în semifinale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite