HANDBAL: Muller: "Până la meciurile cu Baia Mare s-ar putea să mai am doar trei jucătoare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Muller: "Până la meciurile cu Baia Mare s-ar putea să mai am doar trei jucătoare"
HANDBAL: Muller: "Până la meciurile cu Baia Mare s-ar putea să mai am doar trei jucătoare"

Tehnicianul echipei Rulmentul Urban Braşov, Herbert Muller, a declarat că "dubla" cu HCM Baia Mare nu este o prioritate, ci faptul că din cauza problemelor financiare ar putea să rămână cu doar trei jucătoare până la ora primului meci din Cupa EHF, informează Newsin.

"Aş fi vrut un adversar din altă ţară, dar oricum nu mă gândesc la meciurile cu Baia Mare, ci la termenele fixate de Federaţia Română de Handbal şi la faptul că atunci s-ar putea să mai am doar trei jucătoare la dispoziţie. Asta înseamnă că nu vom putea juca. Deja Şorodoc va deveni miercuri liberă, pe 22 octombrie mai urmează încă trei, Barbosa a depus şi ea memoriuşi mai sunt încă două jucătoare în aceeaşi situaţie", a afirmat Herbert Muller.

Formaţiile româneşti Rulmentul Urban Braşov şi HCM Baia Mare vor fi adversare în turul 3 al Cupei EHF. Meciul tur se va juca pe 31 octombrie sau 1 noiembrie, în timp ce returul va avea loc o săptămână mai târziu.

Antrenorul a vorbit despre ce urmează să facă în cazul în care echipa nu va mai avea jucătoare: "Nu pot decât să plec, am deja o ofertă să fiu director sportiv aici, în Austria, dar totuşi nu aş renunţa. Rulmentul este o echipă care înseamnă mult pentru oraşul Braşov, dar nimeni nu vrea să ajute şi nu înţeleg de ce. Am încercat să vorbesc cu domnul Florescu, dar nu am reuşit, i-am dat mesaje, dar nu am niciun răspuns".

Din cauza problemelor financiare, la ultimul meci din campionat, Herbert Muller a avut pe foaia de joc doar 11 jucătoare. S-a ajuns în această situaţie după ce Roxana Cherăscu Gheorghe a plecat de la echipă, iar tinerele handbaliste de la Oltchim nu au semnat cu Rulmentul. Pe lângă acestea, Şorodoc, Barcan, Munteanu şi Niculae au depus deja memorii la FRH pentru neplata salariilor.

Rulmentul Urban Braşov se confruntă de mai mult timp cu probleme financiare, iar începând din luna februarie jucătoarele au început să depună memorii la FRH din cauza faptului că nu şi-au primit salariile. Primele două handbaliste care au depus memorii au fost Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu, ambele devenind libere de contract şi fiind trasferate imediat de Oltchim Râmnicu Vâlcea. Apoi au urmat Ionela Gâlcă, Carmen Amariei şi Simona Vintilă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite