HANDBAL: Voina remarcă doar rezultatul, nu şi jocul Oltchimului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Voina remarcă doar rezultatul, nu şi jocul Oltchimului
HANDBAL: Voina remarcă doar rezultatul, nu şi jocul Oltchimului

Radu Voina, antrenorul principal al celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost mulţumit de rezultatul obţinut aseară în Liga Campionilor, 31-27 cu rusoaicele de la Zvezda, dar nu şi de jocul prestat de formaţia sa.

„Dacă este de reţinut ceva în partida de astăzi, în primul rând ar fi rezultatul, chiar dacă şi el a fost obţinut cu multe greşeli făcute pe tensiunea şi presiunea acestui joc. Felicit echipa lui Trefilov pentru lupta care au dat-o cu noi, a dovedit încă odată că este o echipă periculoasă”, a declarat Radu Voina. „Grupa este echilibrată, noi avem patru puncte, dar nu trebuie să subestimăm echipa din Gyor. În ciuda aparenţelor, vom avea un meci greu, dar sperăm să strângem încă două puncte pentru a avea un sfârşit de an mai fericit”, a mai spus tehnicianul galacticelor.

Voina s-a arătat îngrijorat de accidentarea suferită de Elisei, dar speră ca jucătoarea să fie aptă pentru meciul de duminică. „Sperăm să nu fie decât o accidentare recuperabilă, pentru că avem nevoie de Alice în meciul de duminica viitoare. Asemenea lucruri se întâmplă la orice echipă, Alice este o jucătoare de temperament, de care avem mare nevoie”, a spus Voina.

Citeşte cronica meciului: "Galacticele" au minat "tancurile ruseşti" 

Alte declaraţii:
“Am jucat bine atât în apărare cât şi în atac. Am greşit la anumite faze ale meciului, dar important este că am câştigat. Trebuie să muncim în continuare pentru a câştiga şi următoarea partidă” - Rehina Shymkute.

„Am fost mai tehnice decât adversarele noastre, a fost un meci foarte greu, mă bucură că am obţinut o nouă victorie în Ligă” - Gaby Szucs

„Toată săptămâna am repetat pentru jocul cu Zvezda, din fericire pentru noi, nu le-au ieşit contraatacurile, ne-am repliat foarte bine atât în faza de atac cât şi în apărare. Am făcut un pas mic spre calificarea în următoarea fază, dar greul abia acum începe” - Iulia Puşcaşu

“Ne aşteptam să fie un meci greu, şi asta s-a văzut pe teren. Am luptat pentru fiecare minge, este o victorie muncită şi pentru asta sunt foarte bucuroasă. Probabil că meciul cu Gyor va fi la fel de greu ca cel de astăzi, dar vom munci pentru o nouă victorie” - Cristina Neagu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite