Oltchim se apropie de trofeu pe mâna lui Neagu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oltchim se apropie de trofeu pe mâna lui Neagu!
Oltchim se apropie de trofeu pe mâna lui Neagu!

Cu interul Cristina Neagu în mare formă, „galacticele“ au bătut pe Györ, scor 26-22 (13-13). Graţie acestui succes, campioana României mai are nevoie de o singură victorie în ultimele trei etape pentru  a fi calificată matematic în faza următoare.

„Oltchim este cea mai bună echipă din grupă“, afirma diplomatic şi antrenorul oaspetelor, Csaba Konkoly, înaintea meciului. Încurajată de un public frenetic, Oltchim a început în forţă şi a condus şi la patru goluri diferenţă în debutul meciului (6-2).

Omul-cheie al campioanei României a fost „diamantul“ Cristina Neagu (21 de ani), jucătoare care a bombardat-o pe Pallinger din toate poziţiile. 

Mămica Brădeanu, un inamic periculos

Româncele Spiridon şi Brădeanu, revenită miraculos în formula lui  Györ după ce a născut un băieţel în urmă cu şase luni, ne-au dat însă mult de furcă şi oaspetele au avut două goluri în plus (10-12) cu câteva minute înainte de finalul primei părţi. Deşi nu a putut conta pe serviciile lui Ardean, care se va opera azi în Belgia, Oltchim a forţat pe extreme în repriza a doua. Puşcaşu şi Nechita, revenită în Ligă după o gravă accidentare, au marcat în momentele-cheie şi ne-au ajutat să obţinem victoria pe final, scor  26-22.

Au marcat pentru Oltchim: Neagu 7, Maier 4, Lecuşanu 3, Puşcaşu 3, Vădineanu 3, Stanca 2, Nechita 2, Manea 1.

Profitând şi de egalul surprinzător obţinut de Itxaco pe terenul lui Zvezda, 25-25, Oltchim mai are nevoie de un singur punct pe terenul lui Zvezda, sâmbătă, pentru a fi calificată matematic în primele opt echipe.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite