Oltchim, din nou în grupă cu Itxako

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Itxako le-a bătut de două ori anul trecut pe "galactice"
Itxako le-a bătut de două ori anul trecut pe "galactice"

Campioana la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va evolua în grupa D preliminară din Liga Campionilor, cu finalista sezonului trecut SD Itxako (Spania), Dinamo Volgograd (Rusia) şi câştigătoarea grupei a treia din turul II, potrivit tragerii la sorţi de marţi, de la Viena.

De remarcat faptul că una din jucătoarele nou-transferate de Oltchim, Oana Chirilă, va juca împotriva fostei sale echipe, SD Itxako. În grupa a 3-a din turul II vor juca pentru singurul loc calificant în grupa Oltchimului, formaţiile DVSC Debrecen (Ungaria), Buxtehuder SV (Germania), Zaglebie Lubin (Polonia) şi o echipă venită din turul I.

Meciurile din faza grupelor preliminare, în care sunt angrenate 16 echipe (4 grupe a câte 4 echipe) se vor derula în intervalul 1 octombrie-13 noiembrie. Urmează faza grupelor principale, cu două grupe a câte patru echipe, între 4 februarie-11 martie 2012, semifinalele programate în dublă manşă eliminatorie (31 martie-1 aprilie turul, 7-8 aprilie returul) şi finala, în 5-6 mai, respectiv 12-13 mai.

"Vom vedea ce va fi, trebuie să ieşim din grupa. Obiectivul e tot finala. Trebuie să demonstrăm de ce suntem în stare. Cu Itxako, putem spune că va fi şi o revanşă. Ne va ajuta şi Oana Chirilă, care a jucat la Ixako, dar să fim sinceri: indiferent de numele adversarelor, noi trebuie să trecem de grupă", a declarat, pentru MEDIAFAX, antrenorul formaţiei Oltchim, Radu Voina, după tragerea la sorţi de marţi.

Obiectivul campioanei României este jucarea finalei Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite