Oltchim, acuzată de antrenorul Gheorghe Tadici că ar fi contribuit la înfrângerea HC Zalău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii campioanei la handbal feminin Oltchim au declarat, joi că au primit sms-uri în noaptea precedentă, de la antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, care le reproşa că s-ar fi implicat în meciul pierdut de ardelence, cu o zi înainte, cu Dunărea Brăila (24-25).

"Azi-noapte, la ora 01:57, am primit un sms, semnat Gheorghe Tadici, în care eram acuzaţi că am avea ceva de-a face cu meciul pierdut de echipa lui, miercuri seara, cu Dunărea Brăila. Am verificat numărul de telefon, era al lui, mai mult, l-am sunat şi am încercat să-i spun că nu avem niciun amestec, dar nu s-a putut vorbi cu el. O ţinea una şi bună că noi am fi implicaţi. L-am atenţionat că vom face public mesajul, a spus că nu-i pasă. Ce interes ar putea avea Oltchim să facă aşa ceva, când în clasament avem 5 puncte în plus şi un meci mai puţin disputat? Oltchim nu se implică în astfel de lucruri", a declarat preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, citat de cotidianul ProSport.

Oficialul vâlcean a furnizat şi textul sms-ului primit de la Gheorghe Tadici: "Mulţumit de comanda rezolvată de prostituatul directoraş de la oltchim, de valoare 0? Ruşine tuturor celor implicaţi. Aşa să vă ajute D-zeu în viaţă", care a fost semnat Gheorge Tadici şi trimis lui Petre Berbecaru, vicepreşedintelui Andrei Luca, dar şi finanţatorului Constantin Roibu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite