Dunărea Brăila vrea răzbunarea cu Oldenburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa feminină de handbal HC Dunărea Brăila se va duela în optimile de finală ale Cupei Cupelor cu formaţia germană VfL Oldenburg.

Cele două grupări se vor întâlni în prima manşă pe 6 sau 7 februarie 2010 la Brăila, returul fiind programat în Germania, pe 13 sau 14 februarie.

În turul III al competiţiei, Dunărea a trecut de ZRK Vardar Osiguruvanje

Skopje (Macedonia), cu 37-16 şi 38-15, ambele meciuri având loc pe teren propriu. Oldenburg a eliminat formaţia portugheză CDES Gil Eanes, tot după o dublă victorie, cu 38-25 (deplasare) şi 36-24 (acasă).

Dunărea Brăila şi Oldenburg s-au mai întâlnit în cupele europene, în aprilie 2008, în semifinalele Cupei Challenge, când echipa noastră a câştigat în deplasare cu 31-30, dar a pierdut pe malul Dunării cu 25-29. VfL Oldenburg a câştigat apoi competiţia după o finală cu formaţia franceză Merignac.

Vedetele echipei germane sunt internaţionala maghiară Anita Herr, finalistă în sezonul trecut al Ligii Campionilor cu ETO Györ, şi rusoaicele Tatiana Surkova şi Natalia Parcina, două jucătoare cu multă experienţă în cupele europene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite