„Ne aşteaptă infernul la Randers!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steluţa Luca a marcat 15 goluri pentru Randers în cupele europene
Steluţa Luca a marcat 15 goluri pentru Randers în cupele europene

Vâlcencele încep lupta pentru cucerirea Ligii Campionilor pe terenul fostei echipe a Steluţei Luca. Actualul căpitan al „galacticelor“ a rămas impresionat de atmosfera creată de publicul danez, deşi a petrecut doar un sezon la gruparea scandinavă.

Finalistă în ediţia trecută a Ligii Campionilor, Oltchim dă piept azi cu câştigătoarea Cupei EHF din 2010. Deşi sunt cotate ca favorite la casele de pariuri (1.4/1 faţă de 3.5/1 pentru gazde), „galacticele" au fost avertizate de liderul Steluţa Luca că vor avea un meci infernal la Randers.

„Au o arenă de 3.000 de locuri, care se umple la fiecare meci. Doar la Alborg publicul este mai numeros în Danemarca", spune Steluţa, care a activat în sezonul 2003-2004 pentru nordice.

Pe lângă miza partidei, Steluţa va avea şi emoţii suplimentare, ea având încă mulţi prieteni la Randers.

„Din echipa de atunci a mai rămas Berit Kristensen, iar cu portăriţa Chana Manson am fost coechipieră la Copenhaga. Am păstrat o relaţie mai apropiată şi cu Inge, cea care se ocupă cu aproape tot în club. A venit chiar în vacanţă la noi în România", afirmă interul dreapta al Oltchimului.

Deşi a activat într-o companie selectă alături de chinezoaica Chao Zai, sârboaica Tanja Milanovici şi nemţoaica Christine Lindemann, Steluţa a fost aleasă cea mai bună jucătoare a echipei în sezonul 2003-2004.

Relaxare la zoo şi la grădina botanică

Steluţa şi-a luat în serios rolul de căpitan şi a fost un ghid pentru coechipiere prin Randers, oraş care beneficiază de o grădină botanică uriaşă şi de una zoologică tropicală. În schimb, fetele au evitat mâncărurile grele din gastronomia daneză.

„Nu m-am dat nici atunci în vânt după mâncarea daneză pentru că este bazată pe multă carne. Preferam să merg la 40 de kilometri de oraş la restaurantul italienesc al unei românce unde mă vedeam şi cu Narcisa Lecuşanu uneori", rememorează Steluţa.

„Galacticele", în Liga Campionilor

Azi
Randers - Oltchim

17 octombrie
Oltchim - Toulon

23 octombrie
Larvik - Oltchim

7 noiembrie
Toulon - Oltchim

14 noiembrie
Oltchim - Randers

21 noiembrie
Oltchim - Larvik

*Primele două echipe se califică în grupele principale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite