Naţionala masculină rămâne în mâinile suspendatului Omer!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naţionala masculină rămâne  în mâinile suspendatului Omer!
Naţionala masculină rămâne în mâinile suspendatului Omer!

Suspendat din funcţia de selecţioner al naţionalei de handbal a României, Aihan Omer a fost chemat de şefii FRH pentru a pregăti meciul cu Ungaria, care va avea loc la 19 septembrie, la Oradea, în memoria fostului handbalist Marian Cozma.

În ciuda faptului că toată lumea, inclusiv secunzii Petru Ghervan şi Sorin Toacsen, vorbeau despre prima acţiune a naţionalei fără antrenorul principal Aihan Omer, tehnicianul de la UCM Reşiţa a făcut selecţia pentru meciul cu Ungaria.

„Am primit cu mirare vestea din partea federaţiei. Ştiam foarte bine că m-au suspendat şi nu-mi făcusem planuri pentru acestă perioadă. Mă bucur că m-au chemat să mă ocup de pregătirea echipei şi cred că, astfel, demonstrează că mă consideră nevinovat, aşa cum de altfel şi sunt. M-au sunat să alcătuiesc lotul şi mă voi prezenta la convocare alături de doi jucători de la UCM Reşiţa. Este vorba despre Cristian Fenici şi Ioan Stan.

Probabil că, la meci, voi sta undeva în spatele băncii, ca să nu apară discuţii şi interpretări, deşi e un meci amical. Mi-ar plăcea să continui la naţională”, ne-a declarat Aihan Omer. Selecţionerul României a fost suspendat de către EHF pe o perioadă de cinci ani de zile din toate competiţiile europene, fiind găsit vinovat pentru tentativă de mituire a unor arbitri.

Drept consecinţă, FRH l-a suspendat din funcţia de selecţioner pe Aihan Omer până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite