HANDBAL: România a pierdut, acasă, cu Muntenegru, în ultimele secunde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă, sâmbătă, la Bucureşti, de reprezentativa similară a Muntenegrului, cu scorul de 28-27 (12-10), într-un meci contând pentru grupa I de calificare la turneul final al CE din 2010. Marcatorii României au fost Irimescu 8 goluri, Csepreghi 6, Fenici 3, Ghionea 2, Ciubotariu 2, Mihalcea 2, Pîrîianu 2, Rohozneanu 1, Şania 1.

Din tabăra muntenegreană s-a remarcat Kapisoda, autor a 7 goluri. Rezultatul final s-a decis în ultimele 20 de secunde ale partidei, atunci când tricolorii au avut şansa victoriei, însă Irimescu a tras în portar. Ultimul atac a aparţinut adversarilor, care au fructificat acţiunea şi au închis tabelul la 28-27.

În meciul tur, din Muntenegru, România a fost învinsă, cu scorul de 33-35. Celelalte partide rămase de jucat pentru România sunt cu Turcia, la Reşiţa (17 iunie) şi cu Polonia, în deplasare (20 iunie). Tot sâmbătă, în derby-ul grupei I, Polonia a remizat cu Suedia, scor 32-32 (13-15).

Naţionala masculină a disputat până acum şase partide în grupa I, obţinând două victorii, un egal şi două înfrângeri, iar cu 6 puncte ocupă locul patru după liderul Suedia (7 jocuri, 12 puncte), Muntenegru (7 jocuri, 8 puncte) şi Polonia (6 jocuri, 7 puncte).

La turneul final al CE din 2010 sunt calificate direct Austria (ţară gazdă) şi Danemarca (deţinătoarea titlului european), cărora li se vor adăuga celelalte 14 echipe naţionale, provenite din cele şapte grupe de calificare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite