Mihaela Smedescu s-a alăturat echipei României la CE de handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Mihaela Smedescu s-a alăturat echipei României pentru ultimele două meciuri de la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia, ea înlocuind-o pe Paula Ungureanu, accidentată în meciul cu Croaţia, din grupa principală I.

După accidentarea Paulei Ungureanu din partida cu Croaţia, România a trecut prin mari emoţii, având la dispoziţie un singur portar, Talida Tolnai, care a contribuit decisiv la calificarea în semifinale. Conform regulamentului, o schimbare în lotul tricolorelor se putea face doar după încheierea grupelor principale, adică după meciul cu Rusia, de joi.

Mihaela Smedescu, jucătoarea Oltchimului, dar care este împrumutată la Tomis Constanţa, s-a alăturat lotului antrenat de Radu Voina şi se va afla pe bancă la meciul din semifinale, cu Suedia, de sâmbătă (ora 15.30).

O altă componentă a naţionalei, care nu a făcut parte din lotul României la CE, din cauza operaţiei de menisc, interul Carmen Amariei, va încuraja tricolorele din tribune, la meciul cu Suedia. Amariei s-a alăturat celor peste 50 de sponsori şi membri ai familiilor jucătoarelor, care vor ajunge sâmbătă la Herning, în Danemarca, cu o cursă charter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite