HANDBAL: Steaua MFA şi-a luat revanşa în faţa lui Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HANDBAL: Steaua MFA şi-a luat revanşa în faţa lui Dinamo
HANDBAL: Steaua MFA şi-a luat revanşa în faţa lui Dinamo

Confruntare între două echipe care au în vitrină Cupa Campionilor Europeni la handbal, meciul Steaua MFA - Dinamo, din prima rundă a Ligii Naţionale, la masculin, s-a încheiat cu o victorie clară a "roş-albaştrilor": 41-31 (19-12).

"Eternul derby" a fost echilibrat doar în primele zece minute, răstimp în care cele două rivale au alternat la conducere. Fără o mare parte din jucătorii care în primăvară administrau Stelei o înfrângere usturătoare (38-26), Dinamo a condus cu 1-0 şi 3-2, în timp ce gazdele au avut 2-1 şi 4-3. Din acel moment însă, pe teren au făcut legea Stavrositu (a împlinit 29 de ani pe 3 septembrie) şi colegii săi.

Steaua s-a distanţat decisiv până la pauză (19-12), după aceea preocupându-se să conserve şi să-şi "rotunjească" acest avantaj. Oamenii lui Eliodor Voica au dat senzaţia că revin în meci, apropiindu-se ameninţător (20-16), însă acea tresărire de orgoliu n-a avut continuare în joc. Cea mai mare diferenţă de scor s-a consemnat pe final, când steliştii au avut şi 14 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite