Luminiţa Huţupan: "Putem obţine calificarea în finală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei Oltchim, Luminiţa Huţupan Dinu, are încredere în potenţialul echipei înaintea returului cu Gyor ETO, din semifinalele Ligii Campionilor, şi a declarat, pentru ProSport, că oricare dintre cele trei variante de rezultate posibile îi convine, atâta timp cât ar aduce calificarea.

"Dorinţa mea este să considerăm meciul retur ca şi cum ar fi 0-0, ca la început. Cred că şansele sunt egale şi avem trei variante de rezultate: victoria, egalul şi înfrângerea la sub patru goluri. Dacă vom învinge, va fi perfect, dar dacă nu se va putea, va trebui să avem inteligenţa de a juca la trecerea timpului, e în favoarea noastră. Noi nu trebuie să uităm ceva: mergem la Gyor să ne apărăm şansele pe care le-am câştigat acasă. Nu te întâlneşti în fiecare zi cu o semifinală de Liga Campionilor", a declarat Luminiţa.

Când a decis să revină în poarta Oltchimului, la aproape trei ani de la retragere, a fost conştientă în acelaşi timp de eforturile pe care avea să le facă, dar peste toate acestea a rămas dorinţa ei supremă de a câştiga Liga Campionilor cu echipa vâlceană. "Am revenit pentru a ajuta echipa să câştige Liga Campionilor. Am câştigat-o cu alte echipe, dar asta mi-am dorit, să reuşesc asta şi cu Oltchim. Nu am venit pentru bani şi nici pentru încă un rezultat mare în palmaresul meu. M-am gândit că dacă pot ajuta 5-10 minute pe meci, e foarte bine. Mi-am dorit ca şi fetele să simtă ce înseamnă să fii cel mai bun, să joci o finală şi să câştigi Liga Campionilor. S-au convins că le vreau binele şi există un respect".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite