Luminiţa Huţupan Dinu: "Oltchim are şanse mari cu Metz!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul campioanei României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Luminiţa Huţupan Dinu, a declarat că are încredere în forţa echipei de a obţine victoria cu Metz Handball, în cea de-a doua partidă din grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor.

Revenită în poarta Oltchimului după aproape trei ani de la retragerea oficială, Luminiţa Huţupan Dinu a reuşit un meci excelent în urmă cu cinci zile, pe terenul lui Krim Ljubljana. Victoria cu scorul de 31-25, dar mai ales intervenţiile reuşite ale Luminiţei şi moralul dat coechipierelor, i-au adus laude la finalul partidei. Portarul Oltchimului rămâne însă cu picioarele pe pământ, chiar dacă prestaţia sa din Slovenia a făcut înconjurul Europei.

"Cu victoria de la Krim nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Deja se vorbea de semifinale, dar trebuie să luăm totul pe rând. Vine abia al doilea meci din grupă, cu Metz, la noi acasă, o echipă care nu e de dat la o parte. Am studiat caseta meciului cu Buducnost, am făcut deja analiza meciului, la fel cum am făcut şi cu Krim. Rusoaica Andriuşina este cea mai periculoasă, le face tot jocul. Au jucătoare înalte şi o apărare solidă, o echipă destul de puternică, ce nu trebuie subestimată", a declarat Huţupan, cu trei zile înaintea confruntării cu Metz.

Handbalista Oltchimului consideră că oricât de puternică ar fi adversara, va conta enorm jocul echipei sale din acea zi. "Rezultatul se află în mâinile noastre şi îl vom afla abia în minutul 60. Degeaba am conduce tot meciul şi la final, nu s-ar termina cu bine. Jucăm acasă, în faţa propriilor fani, care vor fi al 8-lea jucător pentru noi. Vom juca şi pentru ei, pentru că acasă, unde cunoaştem sala şi avem susţinătorii noştri, nu avem voie să pierdem. Contează jocul echipei şi forma noastră din acea zi. Cu Dumnezeu înainte, cum se spune, dar nu uităm că dacă cerem victoria şi ne-o dorim, trebuie să şi arătăm valoarea noastră. Suntem peste Metz, ca valoare, ca jucătoare, ca experienţă, deci consider Oltchim favorită sută la sută", a mai spus Luminiţa Huţupan Dinu.

Meciul dintre Oltchim şi Metz Handball va avea loc duminică, de la ora 18.00, în cea de-a doua etapă din faza grupelor principale. În prima rundă, Oltchim a obţinut o victorie în deplasare, cu Krim Ljubljana, scor 31-25, iar Metz a pierdut, acasă, cu Buducnost, cu 27-29. Tot duminică se va juca şi a doua partidă din grupă, între Buducnost şi Krim Ljubljana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite