Lotul Serbiei pentru dubla cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a Serbiei, Saşa Boskovici a anunţat componenţa lotului, care se va confrunta cu echipa României, în dublă manşă, în 22 şi 24 iunie, în preliminariile CE din 2012.

Tehnicianul Saşa Boskovici a convocat un lot lărgit, la fel ca omologul său Radu Voina, din care va alege jucătoarele pentru cele două dispute cu tricolorele. Jucătoarele ce vor intra în pregătire pentru dubla din 22 şi 24 martie sunt următoarele:

Portari - Katarina Tomasevici, Jelena Zivkovici, Dragica Tatalovici, Jovana Risovici

Jucătoare de câmp - Svetlana Ognjenovici, Jelena Nisavici, Jovana Bartosici, Aleksandra Djordjevici, Katarina Krpez, Ivana Milosevici, Slavica Koperec, Sladana Pop Lazici, Verica Nikolici, Sanja Rajovici, Sanja Damnjanovici, Biljana Filipovici, Jelena Erici, Jovana Stoiljkovici, Andrea Lekici, Kristina Liscevici, Danijela Matici, Tanja Vuckovici, Marija Janjici, Marina Dmitrovici, Jelena Zivkovici, Marina Zivkovici, Milica Covici şi Jelena Trifunovici.

Meciul tur va avea loc în 22 martie, la Zacejar, iar cel retur, două zile mai târziu, la Drobeta Turnu Severin, locaţia în care se va reuni naţionala României, în 14 martie. După două etape disputate în grupa a 2-a a preliminariilor CE din 2012, România este lider cu 4 puncte, urmată de Serbia (4), Portugalia şi Grecia (ambele cu 0 puncte). În primele două meciuri, tricolorele au învins Portugalia, cu 35-24, pe teren propriu, dar şi Grecia, în deplasare, cu 38-18.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite