Lecuşanu: "Finala este încă departe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcisa Lecuşanu
Narcisa Lecuşanu

După mai mulţi ani petrecuţi în campionatul danez, Narcisa Lecuşanu (33 de ani) a avut din nou ocazia să se revadă cu fostele ei rivale la meciul pierdut de Oltchim, duminică, scor 26-33, pe terenul campioanei Europei, Viborg. Centrul Oltchimul a oferit şi un interviu pentru site-ul oficial al federaţiei europene de handbal în care a vorbit despre şanse grupării vâlcene la câştigarea Ligii Campionilor în acest sezon.

Eurohandball.com: Cum a fost pentru tine să joci din nou în Danemarca?

Narcisa Lecusanu: Minunat! Întotdeauna aştept cu nerăbdare să joc aici deoarece aveţi echipe puternice, care ne pot oferi provocări-şi aveţi câţiva câţiva suporteri fantastici. Mă simt mereu ca şi acasă aici!

Eurohandball.com: Cum ai văzut meciul pe care echipa ta l-a pierdut la Viborg?

Narcisa Lecusanu:Păi, am fost slăbite şi rezultatul nu însemnat prea mult, după cum ştiţi, era deja calificate în semiifnale de pe primul loc. Cu toate astea, încercăm întotdeauna să jucăm un handbal bun, deci performanţa noastră a fost un pic dezamăgitoare.

Eurohandball.com: Care este impresia ta generală despre felul cum joacă Vâlcea în acest moment?

Narcisa Lecuşanu: Avem o echipă puternică, cu o mentalitate super profesionistă - o echipă care poate ajunge departe, şi sunt convins că vom avea o echipă foarte bună în viitor pentru o perioadă îndelungată.

Eurohandball.com: Adversara voastră din semifinale este Győr, finalista ediţiei trecute. Cum vezi acest meci?

Narcisa Lecuşanu: Sunt partide deschise oricărui rezultat, şanse sunt egale. Vor fi două echipe foarte puternice care se vor confrunta, dar cred că trebuie să ne concentrăm doar asupra stilului nostru de joc. Dacă vom da tot cei mai bun din noi în cele două partide, sunt convinsă că avem o şansă bună să ajungem în finală.

Eurohandball.com: Mulţi oameni au dat echipa voastră ca favorită la câştigarea competiţiei. Cum comentezi aceste aprecieri?

Narcisa Lecuşanu: Este încă foarte devreme să vorbim şi despre calificarea în finală! Întăi trebuie să jucăm semifinalele, şi dacă reuşim acolo, putem discuta despre cine este favorită la trofeu. Chiar nu pot să mă gâmdesc aşa departe în acest moment. Finala este încă departe!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite