Larvik a renunţat la antrenorul Karl-Erik Bohn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Norvegiei la handbal feminin, Larvik HK, a renunţat, după nouă ani, la colaborarea cu antrenorul Karl-Erik Bohn, care a încheiat cu echipa pe primul loc în grupa preliminară C a Ligii Campionilor, din care a făcut parte şi Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Clubul norvegian a decis să renunţe la colaborarea cu tehnicianul Karl-Erik Bohn, după aproape un deceniu, motivele despărţirii nefiind detalitate în comunicatul oficial de luni.

În actuala ediţie a Ligii Campionilor, Larvik HK a avut un parcurs excelent, cu cinci victorii şi o singură înfrângere, în grupa preliminară C, pe care a încheiat-o pe primul loc, cu 10 puncte, două mai mult decât a adunat Oltchim. Cele două formaţii şi-au împărţit victoriile, Larvik câştigând pe teren propriu, cu 34-31, în timp ce Oltchim s-a impus la Râmnicu Vâlcea, cu 33-28. Ambele formaţii s-au calificat în grupele principale, Oltchim în grupa I, cu Budunost, Krim Ljubljana şi Itxako, iar Larvik în grupa a II-a, cu Gyor ETO, HC Leipzig şi Dinamo Volgograd.

Karl-Erik Bohn a fost aspru criticat în ultimele zile, după ce a fost dată publicităţii ştirea conform căreia pivotul Heidi Loke, componentă şi a naţionalei Norvegiei, dar şi partenera de viaţă a tehnicianului, a semnat cu campioana Ungariei, Gyor ETO. Loke va juca două sezoane la Gyor ETO, începând cu 2011-2012.
Larvik HK a numit rapid un alt antrenor, Tor Odvar Moen, fostul secund al lui Bohn.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite