Larvik, probabila adversară pentru Oltchim în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norvegiencele formează o formaţie foarte bine clădită fizic
Norvegiencele formează o formaţie foarte bine clădită fizic

Campioana en titre a Europei, formaţia daneză Viborg HK, a fost învinsă în deplasarea de la Viena, scor 31-35 şi are şanse minime să o mai detroneze pe Oltchim Râmnicu Valcea din postura de lider al Grupei Principale II a Ligii Campionilor.

Pentru a câştiga grupa, indiferent de rezultatul celorlalte meciuri rămase de disputat în ultimele două etape, Oltchim are nevoie de o victorie săptămâna viitoare pe teren propriu contra lui Hypo Viena.

Clasament Grupa Principala II:

1. Oltchim Rm.Valcea 4j 7p
2. Viborg HK 4j 4p
3. Dinamo Volgograd 4j 3p
4. Hypo Viena 4j 2p

Brădeanu şi Spiridon, pe primul loc în grupa I cu Gyor

Formaţia maghiară ETO Gyor a învins cu scorul de 28-23 pe Larvik HK (Norvegia) în derby-ul Grupei Principale I a Champions League şi a urcat pe prima poziţie în ierarhia acestei grupe.

Austriaca de origine română Simona Spiridon a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor reuşind 5 goluri, în timp ce Aurelia Brădeanu a înscris 4 goluri (toate din 7 metri).

După aceste rezultate, Oltchim are şanse foarte mari să joace în semifinale cu formaţia norvegiană Larvik.

Larvik este dublă câştigătoare a Cupei Cupelor în 2005 şi 2008, competiţie unde au atins ultimul act şi în sezonul trecut.

În finala Cupei Cupelor din 2008, Larvik a trecut într-o dublă manşă de Rulmentul Braşov (25-21 acasă şi 25-19 în deplasare), echipă la care evoluau la acea vreme şi două actuale galactice, Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite