Lacrimi de bucurie la „U“ Jolidon la decernarea premiilor pentru titlul de vicecampioane (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componentele formaţiei  „U“ Jolidon au primit în această seară, la finalul meciului cu HC Zalău, premiile pentru titlul de vicecampioane ale României. Deşi fără miză, partida a fost câştigată de clujence, scor 22-17

Deşi meciul nu a avut miză pentru niciuna dintre combatante, „U“ Jolidon având deja asigurat titlul de vicecampioană, iar HC Zalău locul 4, Gheorghe Tadici, tehnicianul oaspeţilor, a făcut un adevărat circ cu arbitri, considerând că aceştia au luat decizii în defavoarea echipei sale. Pe parcursul partidei, acesta a protestat vehement în dese rânduri la adresa „fuieraşilor“, iar apoi a părăsit Sala Sporturilor extrem de nervos, fără a oferi declaraţii presei.

image

Pe teren, lucrurile nu au fost foarte dificile pentru echipa antrenată de Gheorghe Covaciu, meciul fiind dominat de la un capăt la celălalt de echipa clujeană. Cea mai mare diferenţă de scor a fost în debutul primei reprize, când tabela arăta un liniştitor 10-3 pentru gazde, dar montate excelent de Tadici, zălăuancele s-au apropiat la numai două goluri (10-8).

image

Până spre final, „alb-negrele“ au condus pe tabela de marcaj şi le-au oferit celor aproximativ 500 de spectatori o victorie în ultimul meci, la finalul căruia au primit şi premiile pentru locul al doilea într-un sezon în care Oltchim a făcut din nou legea. Scor final 22-17 şi „U“ Jolidon a terminat campionatul cu o „zestre“ de 42 de puncte.

image

În momentul premierii, majoritatea fetelor au izbucnit în lacrimi, iar alături le-a fost şi Mihaela Ani Senocico, handbalistă care din cauza unor probleme personale nu a fost pe teren astăzi.

image

„Am jucat pentru Senocico şi Vintilă, fetele s-au dăruit exemplar şi au meritat fără discuţii victoria, le mulţumesc pentru înţelegerea de care au dat dovadă. A fost un sezon bun, deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne, deoarece contractul meu expiră la 30 iunie. Dacă vor veni cu o ofertă serioasă putem discuta. Dacă ar fi după mine, nu aş pleca niciodată din Cluj. Între mine şi Tadici e un orgoliu mare, de asemenea între echipe, există o concurenţă pe teren. Mă bucur pentru victoria de astăzi“, a declarat Gheorghe Covaciu, antrenorul clujencelor.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite